Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Summer party

Terug op de agenda is deze megagezellig Summerparty bij de Hof in Renswoude! Deze feestelijke avond met de StreetGasm Family wil jij niet missen!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "20-08-2023"


string(10) "20-08-2023"

20

augustus

5000

COCKTAILS

120

SUPERCARS

240

PETROLHEADS

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm summer party

Wij organiseren deze avond bij, en samen met, onze partner Restaurant De Hof Renswoude. De Hof Renswoude ken je natuurlijk van onze bezoekjes tijdens een Herfstrit en de StreetGasm Ride Out en de Pre-Summer Party van vorig jaar! Voor ons voelt het hier altijd als thuiskomen en daar laten we jou graag onderdeel van zijn.

 

Volledig verzorgd, één groot StreetGasm feest!

Het parkeerterrein van De Hof Renswoude zal deze avond exclusief worden omgetoverd tot een StreetGasm-only supercar parkeerplaats. Laat je ontvangen door onze lieftallige hostessen welke je zullen begeleiden naar de intieme Zomertuin. Hier sta je aan het begin van een compleet verzorgde avond samen met de altijd gezellige StreetGasm Family. 

Gedurende de avond kun je je genot op tijdens een “walking streetfood dinner”, een open bar en een cocktailbar. De koks zullen op het terras live diverse koude en warme streetfood gerechtjes bereiden, daarnaast maakt de DJ deze ledenavond compleet door de fijne beats en zullen er verschillende optredens zijn waardoor het moeilijk zal worden om op je stoel te blijven zitten. Er mag gedanst worden!

 

 

.

.