Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Social Night

Connect with the brand! Maak kennis met StreetGasm en haar leden op deze gezellige avond bij het SG HQ.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "06-12-2023"


string(10) "06-12-2023"

06

december

Inschrijvingen gesloten

 

DE NIEUWE GEZELLIGE GET TOGETHER

Nieuw op de kalender is de StreetGasm Social Night. Tijdens deze gezellige avondjes openen wij de deuren van het StreetGasm HQ voor een kleine groep StreetGasm leden. Zo kunnen zij op een laagdrempelige manier kennis maken met het merk StreetGasm, de mensen erachter ontmoeten en kunnen zij de mede StreetGasm leden leren kennen.

De Social Night zal meerdere keren per jaar op de kalender verschijnen en zal telkens 20 a 25 leden ontvangen. Uiteraard is de bar goed gevuld en zullen er wat kleine snacks aanwezig zijn.

Deze avond is bedoeld voor StreetGasm leden om ons, maar ook elkaar te leren kennen het is dan ook leuk als iedereen zoveel mogelijk alleen komt zodat er makkelijk kennis gemaakt word met elkaar. Wil je graag een keer een interessante introducee meenemen laat het ons dan van tevoren weten.

 

VREDESTEIN HOTLAPS
In de showroom van het SG HQ staat er een mooie Build4Performance racesimulator. Hierop worden de Vredestein Hotlaps verreden! Als StreetGasm lid krijg jij de kans om jouw snelste tijd te rijden. Aan het einde van het jaar wordt er in samenwerking met Vredestein een nieuwe set banden uitgereikt aan diegene die bovenaan staat.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid