Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Social Night

Connect with the brand! Maak kennis met StreetGasm en kom in contact met haar leden op deze gezellige avond bij het SG HQ.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "15-02-2024"


string(10) "15-02-2024"

15

februari

Inschrijvingen gesloten

 

STREETGASMs GEZELLIGE GET TOGETHER

Tijdens de gezellige StreetGasm Social Nights openen wij de deuren van het StreetGasm HQ voor een kleine groep StreetGasm leden. Zo kunnen zij op een laagdrempelige manier kennis maken met het merk StreetGasm, de mensen erachter ontmoeten en kunnen zij de mede StreetGasm leden leren kennen.

De Social Night zal meerdere keren per jaar op de kalender verschijnen en zal telkens ongeveer 30 leden ontvangen. Uiteraard is de bar goed gevuld en zullen er wat kleine snacks aanwezig zijn.

Deze avond is bedoeld voor StreetGasm leden om ons, maar ook elkaar te leren kennen. Daarom vragen we dat iedereen zoveel mogelijk alleen komt zodat er makkelijk kennis gemaakt wordt met elkaar. Wil je graag een keer een interessante introducee meenemen laat het ons dan van tevoren weten.

 

VREDESTEIN HOTLAPS
In de showroom van het SG HQ staat er een mooie Build4Performance racesimulator. Hierop worden de Vredestein Hotlaps verreden! Als StreetGasm lid krijg jij de kans om jouw snelste tijd te rijden. Aan het einde van het jaar wordt er in samenwerking met Vredestein een nieuwe set banden uitgereikt aan diegene die bovenaan staat.