Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Padeltoernooi

Schrijf je nu in als team en ga de strijd aan met de StreetGasm Family voor de titel STREETGASM PADEL KAMPIOEN!

€ 100,- *excl. 21% BTW voor StreetGasm leden
string(10) "22-03-2024"


string(10) "22-03-2024"

22

maart

20

TEAMS

1

KAMPIOEN

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM PADELTOERNOOI
22 Maart 2024


StreetGasm geeft gas voor de derde editie van ons befaamde Padeltoernooi op vrijdag 22 maart 2024! Waar normaal gesproken de schijnwerpers staan op onze supercars, staat dit toernooi volledig in het teken van sportiviteit op de baan.

Het is dé gelegenheid voor onze leden om op en naast de padelbaan op een sportieve manier met elkaar in contact te komen en op een vernieuwende wijze aan het netwerk te werken.

Padel, momenteel dé snelst groeiende sport in Nederland, sluit naadloos aan bij de snelste familie van Nederland – de StreetGasm Family! Tijdens dit toernooi draait het niet om wie de snelste auto heeft, maar om wie het snelste bij de bal is. Welk team wint de meeste wedstrijden en kwalificeert zich voor de finale op het GASSAN Diamonds Centercourt?

Het StreetGasm Padeltoernooi staat open voor elk lid dat al bekend is met padel of nieuwsgierig is naar deze dynamische sport. Padel is niet voor niets enorm populair, en met een beetje tennis- of squashervaring ben je al goed op weg. We zorgen ervoor dat het toernooi voor iedereen toegankelijk is, ongeacht het niveau. Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde speler, iedereen beleeft een geweldige dag.

Het StreetGasm padeltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door deze merken:

 

SCHRIJF JE IN ALS TEAM

Je geeft je op per tweetal; jij en je teammaat waar je het toernooi mee gaat spelen.

Ieder ingeschreven team moet één speler hebben die lid is van StreetGasm. Je teammaat hoeft geen StreetGasm lid te zijn maar dit moedigen we wel aan.

Inschrijven doe je via het formulier hieronder.

 • De inschrijfkosten bedragen €100,- per team (incl 9% btw).
 • Je speelt minimaal 1 uur en 30 minuten padel.
 • Rackets zijn te leen of te koop bij XNRGY.
 • Tijdens het toernooi zijn sportdrankjes, fruit en gezonde snacks inclusief.
 • Na afloop een lekker eten en uitgebreide borrel aan de bar inclusief DJ.
 • Teams krijgen shoptegoed bij XNRGY.
 • Voor iedere speler zal er een kledingpakket klaarliggen.

 

Er is plaats voor een beperkt aantal teams. Daarom vragen we je om je alleen aan te melden als je er zeker van bent dat je meedoet. Twee weken voor het evenement krijg je van ons een email ter bevestiging van je inschrijving. 

INSCHRIJFFORMULIER PADEL TOERNOOI

De inschrijfkosten bedragen €100,- per team (incl 9% btw). Na inschrijving ontvang je hiervoor een factuur.

TOERNOOI OPZET
EN TIJDSCHEMA

De deelnemende teams worden ingedeeld in vier verschillende poules. Hierbij wordt rekening gehouden met de sterkte van de spelers. Iedere speler gaat een leuke dag padel spelen, ongeacht of het een beginner of gevorderde speler is.

De pouleindeling en het wedstrijdschema zullen aan het begin van het toernooi bekend worden gemaakt.

 

TIJDSCHEMA

15:00 – 15:30 – Inloop & Ontvangst
15:30 – 16:00 – Welkomstwoord & toernooibriefing

16:00 – 18:30 – Toernooi. Poulewedstrijden inclusief pauzes.
± 19:00 – 20:30 – Finale’s + Prijsuitreiking 

18:00 – 21:00 – Hapjes door Mr. Sushi.
21:00 – 23:00 – Hapjes en drankjes en een gezellige afsluitende avond met DJ

 

KLEDINGPARTNER:
BY VP

Iedere editie zorgen we ervoor dat de spelers er goed bijlopen. Dit jaar zal het wedstrijdtenue tijdens beide padeltoernooien verzorgd worden door het merk By VP. De VP in deze titel staat voor Van Persie. Jazeker, van Robin van Persie…

Deze oud-profvoetballer en topscorer aller tijden van het Nederlands Elftal is fanatiek padeller en heeft zijn eigen merk opgericht. Met By VP heeft hij een mooie lijn aan padelkleding, -rackets en -accessoires gelanceerd.

We zijn blij om deze partner aan boord te hebben en kijken er naar uit om iedere speler in een By VP tenue te zien spelen.

GASSAN DIAMONDS = OFFICIAL TIMEKEEPER

GASSAN Diamonds is binnen de club al een niet te missen partner, ook op de padelbaan zullen zij niet ontbreken! GASSAN Diamonds is officiële timekeeper van het padeltoernooi en sponsor van het center court waar de finale gespeeld zal gaan worden.

 

XXL NUTRITION KEEPS US ENERGIZED

XXL Nutrition zorgt met de juiste sportdrankjes en energierepen voor de ultieme energievoorziening voor, tijdens én na je wedstrijden. XXL Nutrition gaat BEYOND YOUR LIMITS!

 

MR.SUSHI TRAKTEERT ONS OP HEERLIJKE SUSHI

Heerlijke Japanse bites na inspannende potjes padel. Wat wil je nog meer!

SIR DAM VODKA VOOR DE WINNAARS

Sir Dam Vodka beloont de top 3 van het toernooi met flessen van hun heerlijke, echt Amsterdamse, premium vodka. De padelkampioen krijgt zelfs een dikke XXL fles!

 

MOOIE PRIJZEN VOOR
DE WINNAARS

Tijdens het toernooi wordt er beslist welk team de titel STREETGASM PADEL KAMPIOEN zal dragen. Naast dat dit team de kampioenschalen boven het hoofd mag tillen, zijn er ook mooie prijzen te winnen. De deelnemers maken kans op :

 • Montblanc pennen – door GASSAN
 • by VP racket-/tassenpakket
 • XNRGY padeltraining met topspeler Julito Alegre
 • SirDam flessen vodka

 

 

UITGEBREIDE SPONSORMOGELIJKHEDEN

Het padeltoernooi biedt een hoop mogelijkheden om jouw merk te laten zien en daarmee bij te dragen aan het toernooi. Zo zijn er tien padelbanen die geadopteerd kunnen worden en verschillende manieren om jouw merk of bedrijfsnaam te laten zien.

 

Het StreetGasm Padeltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven:

 

 

XNRGY CLUB. ONZE OFFICIËLE PARTNER

XNRGY is een SOCIAL Padel Club. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en community staat bij XNRGY op nummer één. Leden en gasten spelen in een waar padelparadijs met 8 panoramische banen en 2 WPT centercourts. Met een speelhoogte van 12 meter is XNRGY de plek om je passie voor padel te laten groeien.

XNRGY Club B.V.
De Flinesstraat 10
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht

 

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid