Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Padeltoernooi

Schrijf je nu in als team en ga de strijd aan met de StreetGasm Family voor de titel STREETGASM PADEL KAMPIOEN!

€ 75,- *excl. 21% BTW voor StreetGasm leden
string(10) "03-11-2023"


string(10) "03-11-2023"

03

november

20

TEAMS

1

KAMPIOEN

STREETGASM PADELTOERNOOI
3 November 2023

Na het daverende succes van de eerste editie, gaat de StreetGasm Family op 3 november wederom de strijd met elkaar aan tijdens het StreetGasm Padeltoernooi!

Tijdens dit toernooi komen onze leden op en naast de baan op een sportieve manier met elkaar in contact en wordt er op een andere manier aan het netwerk gewerkt. Reden te meer om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

 

Op dit moment is padel de snelst groeiende sport in Nederland. Iets wat dus perfect aansluit bij de snelste familie van Nederland! Tijdens dit toernooi maakt het niet uit wie de snelste auto heeft, maar vooral wie het snelste bij de bal is. Wie van de deelnemende teams wint het meest van zijn wedstrijden en speelt de finale op het GASSAN Diamonds Centercourt?

Het padeltoernooi is voor ieder StreetGasm lid welke al padelt of kennis wilt maken met deze gave sport. Padel is niet voor niets mega populair en met een beetje tennis- of squashervaring kom je al een heel eind.

 

PLANNING TOERNOOI

15:00 – 15:30 – Ontvangst

15:30 – 16:45 – Padel toernooi: deel 1
16:45 – 17:00 – Pauze
17:00 – 18:15 – Padel toernooi: deel 2
18:20 – 19:10 – Finale + Prijsuitreiking 

19:10 – 20:30 – Diner
20:30 – 23:00 – Hapjes en drankjes en aansluitend een gezellige avond met DJ

 

INSCHRIJVEN ALS TEAM

Je geeft je op per tweetal; jij en je teammaat waar je het toernooi mee gaat spelen. Je teammaat hoeft geen StreetGasm lid te zijn maar dit moedigen we wel aan.

Inschrijven doe je via het formulier hieronder. NIET via de knop hierboven.

 

  • De inschrijfkosten bedragen €75,- per team (incl 9% btw).
    • Wanneer je (baan)sponsor bent is deelname van 1 team inbegrepen.
  • Het toernooi biedt plaats aan maximaal 20 deelnemende teams. Wanneer er meer teams inschrijven, zullen deze op de wachtlijst geplaatst worden. Bij afmeldingen zal het eerste team op de wachtlijst worden gecontact.
  • Je speelt minimaal 1 uur en 45 minuten padel.
  • Rackets zijn te leen of te koop bij XNRGY.
  • Tijdens het toernooi zijn sportdrankjes, fruit en gezonde snacks inclusief.
  • Na afloop een lekker diner en uitgebreide borrel aan de bar inclusief DJ.
  • Teams krijgen €50 shoptegoed bij XNRGY.
  • Voor iedere speler zal er een kledingpakket klaarliggen.

 

Er is plaats voor 20 deelnemende teams. In verband met de beperkte beschikbaarheid vragen we je om je alleen aan te melden als je er zeker van bent dat je meedoet. Na jouw inschrijving, krijg je van ons een email ter bevestiging van je inschrijving. 

INSCHRIJFFORMULIER PADEL TOERNOOI

De inschrijfkosten bedragen €75,- per team (incl 9% btw). Na inschrijving ontvang je hiervoor een factuur.

GASSAN DIAMONDS = OFFICIAL TIMEKEEPER

GASSAN Diamonds is binnen de club al een niet te missen partner, ook op de padelbaan zullen zij niet ontbreken! GASSAN Diamonds is officiële timekeeper van het padeltoernooi en zij zijn sponsor van het center court waar de finale gespeeld zal gaan worden.

 

XXL NUTRITION KEEPS US ENERGIZED

Gedurende het toernooi zullen er (sport)drankjes, fruit en gezonde snacks voor je klaar staan. Onze partner XXL Nutrition zorgt met de juiste sportdrankjes en energierepen voor de ultieme energievoorziening voor, tijdens én na je wedstrijden. XXL Nutrition gaat BEYOND YOUR LIMITS!

 

UITGEBREIDE SPONSORMOGELIJKHEDEN

Het padeltoernooi biedt een hoop mogelijkheden om jouw merk te laten zien en daarmee bij te dragen aan het toernooi. Zo zijn er tien padelbanen die geadopteerd kunnen worden en verschillende manieren om jouw merk of bedrijfsnaam te laten zien. Informeer naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@streetgasm.com.

XNRGY CLUB. ONZE OFFICIËLE PARTNER

XNRGY is een SOCIAL Padel Club. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en community staat bij XNRGY op nummer één. Leden en gasten spelen in een waar padelparadijs met 8 panoramische banen en 2 WPT centercourts. Met een speelhoogte van 12 meter is XNRGY de plek om je passie voor padel te laten groeien.

XNRGY Club B.V.
De Flinesstraat 10
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht

 

OVER PADEL

Padel is de snelst groeiende racketsport ter wereld. Het spel is al erg populair in Spanje en Latijns- Amerika en trekt snel nieuwe spelers over de hele wereld aan. Padel is een mix van tennis en squash en wordt alleen in het dubbel gespeeld. Punten worden geteld volgens de regels van tennis.

De padel is ongeveer de helft van een tennisbaan en is aan alle kanten omgeven door glas en gaaspanelen waar je gebruik van maakt tijdens het spelen. Het wordt gespeeld met padel ballen en speciale rackets die zijn ontworpen voor Padel.

Klik hieronder om alles over padel te weten te komen.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid