Ticket: Je bent al ingeschreven!

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm pre-summer party

Ben jij bij deze pre-summer party bij restaurant de Hof in Renswoude? Deze feestelijke avond met de StreetGasm Family wil jij niet missen!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "15-05-2022"


string(10) "15-05-2022"

15

mei

5000

COCKTAILS

120

SUPERCARS

240

PETROLHEADS

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm Pre summer party

Wij organiseren deze avond bij, en samen met, onze partner Restaurant De Hof Renswoude. De Hof Renswoude ken je wellicht al van onze bezoekjes tijdens een Herfstrit en de StreetGasm Ride Out. Voor ons voelt het hier altijd als thuiskomen en daar laten we jou graag onderdeel van zijn.

De Hof Renswoude heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en heeft hun restaurant, bar en zomertuin een prachtige transformatie laten ondergaan. Mei 2022 is het de beurt aan de StreetGasm Family om hier als eerste van te genieten. Dit doen we tijdens een feestelijke avond welke jaarlijks zal terugkeren op de StreetGasm kalender.

Volledig verzorgd, één groot StreetGasm feest!

Het parkeerterrein van De Hof Renswoude zal deze avond exclusief worden omgetoverd tot een StreetGasm-only supercar parkeerplaats. Laat je ontvangen door onze lieftallige hostessen welke je zullen begeleiden naar de intieme Zomertuin. Hier sta je aan het begin van een compleet verzorgde avond samen met de altijd gezellige StreetGasm Family. 

Gedurende de avond kun je je genot op tijdens een “walking streetfood dinner”, een open bar en een cocktailbar. De koks zullen op het terras live diverse koude en warme streetfood gerechtjes bereiden, daarnaast maakt de DJ deze ledenavond compleet door zijn fijne beats en zullen er verschillende optredens zijn waardoor het moeilijk zal worden om op je stoel te blijven zitten. Er mag gedanst worden!

Nadat De Hof Renswoude vorig jaar het restaurant al spectaculair verbouwd heeft en uitgebreid met BAR ’33, is er afgelopen winter keihard gebouwd aan een hele nieuwe eventlocatie met een waanzinnige zomertuin! Hier kunnen straks de mooiste events, meetings en (bedrijfs)feesten gegeven worden. De pre-summer party van StreetGasm is één van de eerste evenementen die hier plaats gaat vinden en dit belooft een knaller te worden.!