Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Herfstrit

Jazeker, 5 november it is! Dan gaan er weer op uit met de StreetGasm Family. De StreetGasm is de jaarlijkse afsluiter van het supercar seizoen, en wat voor één!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "05-11-2022"


string(10) "05-11-2022"

05

november

125

AUTO'S

200

KM

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm HERFSTRIT

De eerste zaterdag van de maand november gaat de StreetGasm Family weer de weg op. We zullen starten bij een mooie locatie welke centraal in Nederland is gelegen. Via mooie weggetjes komen we aan in Nijmegen voor een gaaf slotstuk van deze Herfstrit.

 

SG2K TEN AFTERMOVIE

Wij eindigen deze Herfstrit namelijk bij de Pathé bioscoop in Nijmegen. Hier nodigen we naast de StreetGasm leden, ook alle SG2K TEN deelnemers uit om plaats te nemen in de grote zaal waar de aftermovie van SG2K TEN zal worden afgespeeld.

Een volle 60 minuten lang zul je genieten van ons avontuur van Amsterdam naar Ibiza. Dit wordt een heel gezellige middag! Voor en na de filmvertoning zal er een hapje een drankje zijn.

 

 

Aanvullende info

De StreetGasm herfstrit is uitsluitend voor leden.
SG2K TEN deelnemers worden uitgenodigd om aan te sluiten bij de bioscoop.

Wanneer de aanmeldingen geopend zijn en je je hebt aangemeld, krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een ticket. Uiterlijk een week voor aanvang van het evenement ontvang je per e-mail de laatste instructies.

Ben je nog geen StreetGasm lid maar wil je hier toch graag bij aanwezig zijn, meld je dan direct aan via de button onderaan de pagina.