Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Herfstrit

Op 22 oktober Staat de StreetGasm Herfstrit weer op het programma. Wij hebben voor jullie weer een dag boordevol vermaak, mooie routes en heel veel gezelligheid gepland.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "22-10-2023"


string(10) "22-10-2023"

22

oktober

125

AUTO'S

200

KM

Inschrijvingen gesloten

Hoe ziet deze StreetGasm Herfstrit eruit?

Onze favoriete seizoensafsluiter staat weer voor de deur: de StreetGasm herfstrit! Dit keer belooft het een editie te worden die je niet snel meer zult vergeten. Samen met onze partners hebben we alles uit de kast gehaald om dit seizoen op spectaculaire wijze af te sluiten. Toffe locaties, heerlijk eten en drinken, entertainment, maar vooral, gave routes en het samenzijn met de StreetGasm family!

We beginnen de dag op het betoverende kasteel Engelenburg, waar onze prachtige StreetGasm hostesses je zullen ontvangen. Zodra je eenmaal binnen bent, kun je gezellig bijpraten met de StreetGasm Family onder het genot van een kopje koffie. Zodra iedereen is aangekomen, trakteren we je op een heerlijke lunch en zal Maurice de officiële briefing aan jullie geven. Nadat we van de lunch hebben genoten en van al het moois dat er op de parking staat, is het tijd om te vertrekken! We nemen afscheid van kasteel Engelenburg en beginnen aan het eerste gedeelte van de herfstrit. We hebben een schitterende route voor jullie uitgestippeld.

Tijd voor koffie en een gebakje!

Na eerste deel van de route gereden te hebben, maken we een pitstop bij op wederom een hele mooie plek, waar koffie en heerlijke gebakjes op ons wachten. De herfstrit is altijd een leuke gelegenheid om nieuwe leden te leren kennen. Als je iemand ziet die je nog niet eerder hebt ontmoet, aarzel dan niet om een praatje te maken en te netwerken! Het is voor de nieuwe leden erg leuk om op deze manier de StreetGasm Family te leren kennen.

Genoten van je kopje koffie en je gebakje? Dan is het tijd om het laatste deel van de route te rijden, op weg naar onze schitterende eindbestemming, onze partner Maretti Lighting in Almere waar wij de seizoensafsluiter op een spectaculaire wijze zullen afsluiten.