Ticket: StreetGasm Driving Academy - Sportplus Training (gast)

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Extra bijrijder/bestuurder

Vink deze optie aan wanneer je tijdens de StreetGasm Driving Academy – Sportplus Training dag een tweede bestuurder of bijrijder meeneemt. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 50,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Driving Academy – Sportplus Training

Wil je de ultieme controle over je auto krijgen en weten wat deze doet in uiteenlopende verkeerssituaties? Situaties waar je dagelijks in terecht kunt komen. Dan is deze Sportplus Training dé training om te volgen.

€ 495,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 545,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "27-03-2022"


string(10) "27-03-2022"

27

maart

18

SPORTAUTO'S

4

INSTRUCTEURS

Inschrijvingen gesloten

Sportplus Training

Wil je de ultieme controle over je auto krijgen en weten wat deze doet in uiteenlopende verkeerssituatie’s? Situaties waar je dagelijks in terecht kunt komen. Dan is deze Sportplus Training dé training om te volgen.

 

Tijdens deze training gaan we op het speciaal ingerichte RDW Testterrein en onder begeleiding van professionele instructeurs uit je comfortzone. Je ontdekt waar de grens ligt en hoe je dient te handelen op het moment je er een keer overheen gaat. Ook zullen we in de middag een aantal ronden rijden op de indrukwekkende kombaan (een ervaring die je nog lang bij zal blijven) en kan het mes tussen de tanden op de slalomcompetitie. De snelste deelnemer neemt de beker mee naar huis! De volgende onderdelen worden afgewerkt:

 

  • Onder- en overstuur
  • Remproef droog en nat
  • Uitwijken
  • Kombaan rijden
  • Slalomcompetitie

 

Aan het einde van de dag ben je een betere bestuurder en weet je je auto nog beter onder controle te houden.

De StreetGasm Driving Academy Sportplus Training wordt gehouden op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Het adres is Talingweg 120, 8218 NX Lelystad. Wanneer iedereen binnen is, zal het terrein worden afgesloten worden. Toeschouwers worden niet toegelaten.

 

Hospitality

Gedurende de dag zijn er koffie en drankjes aanwezig en een welverdiende lunch rond het middaguur. De StreetGasm crew is gedurende de dag aanwezig om al je vragen te beantwoorden.