Ticket: StreetGasm Driving Academy - Sportplus Training Gast (21 apr)

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Extra bijrijder/bestuurder

Vink deze optie aan wanneer je tijdens de StreetGasm Driving Academy – Sportplus Training dag een tweede bestuurder of bijrijder meeneemt. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 50,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Driving Academy – Sportplus Training

Tijdens deze dag zoek je de grenzen op van jouzelf maar ook die van je auto. Remproeven, uitwijkacties, kombaan rijden en een slalomcompetitie zijn een paar van de gave onderdelen van de Sportplus Training.

€ 595,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 645,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "21-04-2024"


string(10) "21-04-2024"

21

april

18

SPORTAUTO'S

4

INSTRUCTEURS

Inschrijvingen gesloten

SPORTPLUS TRAINING

Wil je de ultieme controle over je auto krijgen en weten wat deze doet in uiteenlopende verkeerssituatie’s? Situaties waar je dagelijks in terecht kunt komen. Dan is deze Sportplus Training dé training om te volgen.

Tijdens deze training gaan we op het speciaal ingerichte RDW Testterrein en onder begeleiding van professionele instructeurs uit je comfortzone. Je ontdekt waar de grens ligt en hoe je dient te handelen op het moment je er een keer overheen gaat. Ook zullen we in de middag een aantal ronden rijden op de indrukwekkende kombaan (een ervaring die je nog lang bij zal blijven) en kan het mes tussen de tanden op de slalomcompetitie. De snelste deelnemer neemt de beker mee naar huis! De volgende onderdelen worden afgewerkt:

 

  • Onder- en overstuur
  • Remproef droog en nat
  • Uitwijken
  • Kombaan rijden
  • Slalomcompetitie

 

Aan het einde van de dag ben je een betere bestuurder en weet je je auto nog beter onder controle te houden.

De StreetGasm Driving Academy Sportplus Training wordt gehouden op het Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Het adres is Talingweg 120, 8218 NX Lelystad. Wanneer iedereen binnen is, zal het terrein worden afgesloten worden. Toeschouwers worden niet toegelaten.

 

Hospitality

Gedurende de dag zijn er koffie en drankjes aanwezig en een welverdiende lunch rond het middaguur. De StreetGasm crew is de hele dag aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Reageren op onder-
en overstuur

Iedereen kent de termen onderstuur en overstuur wel. Overstuur wordt af en toe nog wel eens expres opgezocht door bestuurders van achterwiel aangedreven auto’s, ook wel bekend als driften.

Maar wanneer je overwachts in een onder- of overstuur situatie terecht komt, is dat andere koek!

Tijdens dit onderdeel rij je op een natte epoxybaan en kom je in deze situaties terecht. Je ervaart hoe je onderstuur of overstuur herkent en leert hoe je effectief kunt reageren wanneer één van deze fenomenen optreedt.

Remproef droog en nat & Uitwijken op nat

Onze supercars houden vooral van lekker warm en droog asfalt, maar helaas kun je daar in Nederland niet altijd zomaar van uit gaan. Tijdens de remproeven en het uitwijken op de spekgladde epoxybaan leren we jou om vertrouwen te krijgen in jezelf en je auto in zeer wisselende baancondities.

Want hoe reageert jouw auto eigenlijk wanneer je ineens hard moet remmen of plotseling moet uitwijken in de regen? Dit ga je allemaal ervaren en hierna is geen situatie meer vreemd voor je.

TROFEEËN VOOR DE
SNELSTE VAN DE DAG

Tussen de serieuze en leerzame onderdelen door is er ook een moment om alles even los te laten en de coureur in je naar boven te brengen; de slalomcompetitie.

Deze spannende wedstrijd laat zien wie het snelste zijn bolide over het uitgezette parcours weet te racen. De top drie krijgt een grote trofee uitgereikt, maar er is maar één die de allersnelste van de dag is!

Certificaten en gouden munten

Na het succesvol volbrengen van een geslaagde Sportplus Training krijgt iedere deelnemer een welverdiend certificaat. Daarnaast krijgen zij ook een heuse gouden munt!

Voor ieder type Driving Academy rijvaardigheidstraining is er een andere munt. Deze wil je toch allemaal verzamelen?

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid