Ticket: StreetGasm Driving Academy - Racecursus

Selecteer hieronder welk type raceauto je graag wilt huren om te gebruiken tijdens de StreetGasm Driving Academy – Racecursus.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

BMW E36 325i

De ideale auto om mee te beginnen is deze E36 325i. 192pk, rolkooi kuipstoelen, 4-puntsgordels, straatbanden en sportief onderstel.

Deze prijs is incl. brandstof, banden en remmerij. Eventuele schade is niet inbegrepen. Het verlagen van het eigen risico is bij deze auto niet mogelijk.

€ 1.500,-
BMW E46 328i - zonder verlaging eigen risico

Deze recent opgebouwde auto’s onderscheiden zich door het uiterlijk. 200pk, rolkooi, kuipstoelen, ABS, traction control, straatbanden en sportief onderstel.

Deze prijs is incl. brandstof, banden en remmerij. Eventuele schade is niet inbegrepen.

€ 1.850,-
BMW E46 328i - inclusief verlaging eigen risico

Deze recent opgebouwde auto’s onderscheiden zich door het uiterlijk. 200pk, rolkooi, kuipstoelen, ABS, traction control, straatbanden en sportief onderstel.

Deze prijs is incl. brandstof, banden en remmerij. Eventuele schade is niet inbegrepen.

Verlagen van het eigen risico van €14.500,-  naar €3.750,- kost €350,- excl. BTW voor de gehele cursus. Eventuele schade aan het circuit valt niet binnen dit eigen risico.

€ 2.200,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Driving Academy – Racecursus

Treed in de voetsporen van Max Verstappen en behaal met de StreetGasm Driving Academy je officiële KNAF racelicentie op het Formule 1 circuit van Zandvoort.

€ 1.450,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 1.450,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 1.450,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "08-12-2022"


string(10) "09-12-2022"

08 - 09

december

2

DAGEN

15

INSTRUCTEURS

30

CURSISTEN

Inschrijvingen gesloten

Racecursus Zandvoort

Altijd al de droom gehad om in de voetsporen van Max Verstappen te treden of lijkt het jou gewoon gaaf om beter en harder te leren rijden? Bij de StreetGasm Driving Academy kun je in alle rust twee dagen op het F1 circuit van Zandvoort rijden en jouw racelicentie behalen. Behalve dat je daarna officieel door het leven gaat als coureur is het ook een enorm waardevolle rijderstraining en helpt het je supercar nog beter te besturen op de openbare weg.

Tijdens deze tweedaagse racecursus is het circuit privé afgehuurd voor de StreetGasm Family en zullen we je aan de hand meenemen om je alle aspecten van het circuit rijden te leren. Uiteraard bouwen we alles met kleine stapjes op, waardoor deze training ook uitermate geschikt is voor mensen die nog niet eerder op het circuit gereden hebben. De instructeurs passen zich aan op jouw niveau.

Waar wij normaal gesproken graag in onze eigen supercars rijden, ruilen wij deze voor twee dagen in voor geprepareerde huur BMW’s. Deze auto’s zijn voorzien van een rolkooi, veiligheidsstoelen en -gordels en leren je het echte pure auto rijden. Wanneer je met deze auto’s zonder hulpsystemen hard kunt rijden, kun je dat daarna met iedere andere auto ook!

De begeleiding zal in handen zijn van de vertrouwde StreetGasm Driving Academy instructeurs. Doordat we met 1 instructeur op 2 deelnemers werken, zal je intensief worden gecoacht en opgeleid. Je wordt bekend gemaakt met de ideale lijn, hard aanremmen, onder- en overstuur en zullen we onze eerste officiële racekilometers gaan maken. Uiteraard geniet je van de StreetGasm catering en hospitality in onze eigen StreetGasm Driving Academy pitbox.

Tijdens de racecursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Theorie
  • Het rijden van de ideale racelijn
  • Training in kijk-, stuur- en remtechniek
  • Vergevorderde rijtechnieken als inremmen en heal and toe
  • Onder- en overstuur erkennen en oplossen
  • Lastwissel training tijdens de slalomcompetitie
  • Je maakt daadwerkelijk al je eerste racekilometers!

 

Aan het einde van dag twee zal je deelnemen aan het KNAF examen. Wanneer je hiervoor slaagt, heb je de KNAF Club licentie behaald. Dit zijn de eerste stappen om een succesvolle autocoureur te worden.


Beschikbare huurauto’s

Tweedaags gebruik BMW E46 328i: €1.850,- excl. BTW. Deze prijs is incl. brandstof, banden en remmerij. Eventuele schade is niet inbegrepen.
Verlagen van het eigen risico van €14.500,-  naar €3.750,- kost €350,- excl. BTW voor de gehele cursus. Eventuele schade aan het circuit valt niet binnen dit eigen risico. Er zijn maximaal 6 van deze auto’s beschikbaar.

Tweedaags gebruik BMW E36 325i: €1.500,- excl. BTW. Deze prijs is incl. brandstof, banden en remmerij. Eventuele schade is niet inbegrepen. Het verlagen van het eigen risico is bij deze auto niet mogelijk.