Ticket: StreetGasm Driving Academy - Driftdag Gast (8 okt)

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Extra bijrijder/bestuurder

Vink deze optie aan wanneer je tijdens de StreetGasm Driving Academy – Driftdag een tweede bestuurder of bijrijder meeneemt. Deze prijs is exclusief 9% BTW.

€ 50,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Driving Academy – Driftdag

Unleash your inner DriftKing! Gecontroleerd driften op een veilig, afgesloten terrein met een selectief gezelschap van maximaal 25 deelnemende auto’s. StreetGasm Driving Academy – Driftdag geeft u alle tools om de driftkunst eigen te maken.

€ 575,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 625,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "08-10-2023"


string(10) "08-10-2023"

08

oktober

25

SPORTAUTO'S

4

INSTRUCTEURS

Inschrijvingen gesloten

DRIFTDAG

Deze driftdag zal gehouden worden op het RDW testcircuit in Lelystad. Onze vertrouwde instructeurs en begeleiders staan hier voor je klaar om je op een natte baan de kunst van het driften te leren. Er wordt begonnen met het gecontroleerd uit laten breken van de auto waarna het uiteindelijke doel is om een compleet parcours te kunnen driften, om zo het felbegeerde certificaat te bemachtigen.

Veiligheid en fun staan voorop – Wij  hanteren een maximaal aantal deelnemers van 25 auto’s. Hierdoor is iedereen verzekerd van een dag met veel rijtijd waar veiligheid en respect voor elkaars eigendommen centraal staan. Omdat de baan nat is, blijft de slijtage aan de banden beperkt. Er wordt over het algemeen op lage snelheid gedrift en er is voldoende ruimte op het terrein waardoor je absoluut niets kunt raken (op een zacht pionnetje na).

Deelname aan de StreetGasm Driving Academy doe je met je eigen sportauto, achterwielaandrijving is geen vereiste maar maakt het wel makkelijker. Omdat wij ons willen richten op het gecontroleerd omgaan met je eigen sportauto zijn geprepareerde driftauto’s niet toegestaan.

De StreetGasm Driving Academy Driftdag wordt gehouden op het RDW testcircuit. Het adres is Talingweg 76, 8218 NX Lelystad.
Wanneer iedereen binnen is, zal het terrein worden afgesloten. Toeschouwers worden niet toegelaten, tenzij ze vooraf zijn aangemeld.

Programma

10:15 – Ontvangst RDW Testterrein lelystad
10:30Verplichte rijdersbriefing
11:00 – Start ochtendprogramma
13:30 – Lunchpauze
14:30 – Start middagprogramma
16:30 – Afsluiting en uitreiking certificaten

Kosten Driftdag

Deelname Driftdag StreetGasm lid:  €575
Deelname Driftdag niet-StreetGasm lid:  €625
Extra bijrijder:  €50

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw. Mochten op de driftdag meerdere bestuurders of toeschouwers aanwezig zijn welke niet van tevoren zijn aangemeld zullen deze achteraf gefactureerd worden.

Hospitality

Gedurende de dag zijn er koffie en drankjes aanwezig, evenals snacks voor tussendoor en een welverdiende lunch. De StreetGasm crew is gedurende de dag aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Tijdens de StreetGasm Driving Academy werken wij samen met getrainde instructeurs en professionals die je de fijne kneepjes van de driftkunst zullen bijbrengen.