Ticket: StreetGasm Arabian Miles 2024 (gast)

Betalingsopties

€ 11.750,-
€ 5.475,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Arabian Miles 2024

StreetGasm nodigt je uit voor alweer de vierde editie van Arabian Miles, een droomreis naar de VAE welke geen introductie meer nodig heeft!

€ 10.950,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 11.750,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "05-02-2024"


string(10) "10-02-2024"

05 - 10

februari

6

DAGEN

25

TEAMS

500

KM

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm nodigt je uit voor alweer de vierde editie van Arabian Miles, een evenement welke geen introductie meer nodig heeft. Binnenkort zal de vierde editie van deze superdeluxe droomreis plaats vinden.

 

Ditmaal combineren we de mooiste plekjes en gaafste ervaringen van de afgelopen editie’s. De tocht naar de top van de Jebel Jais berg, het prachtige Zaya Nurai Island en overnachten in de meest bijzondere desert resorts… het zit er allemaal in! Met maximaal 25 teams trakteren we je dagelijks op de allermooiste wegen en omgevingen die er te vinden zijn.

 

Iedere dag staat er een unieke activiteit gepland zodat je de ultieme Arabische experience zult beleven. Waan jezelf in een compleet andere wereld vol ongekende luxe en grenzeloze mogelijkheden. Uiteraard zal aan alles gedacht zijn en ontzorgen we de StreetGasm Family volledig. Dit evenement wil jij niet missen…

Laat je meenemen in
1001 nachten sferen

Tijdens Arabian Miles brengen we enkele nachten door in de meest schilderachtige woestijnresorts. Het prestigieuze the Ritz-Carlton Al Wadi Resort zal je verbluffen door de heerlijke rust die er hangt en de wildlife die je om je prachtige villa ziet lopen.

Iets zuidelijker ligt er een andere woestijnoase waar je heerlijk kunt genieten van de zwembaden en de ondergaande zon achter de duinen. Belevingen die je voor altijd bij zullen blijven.

We dineren in de woestijn onder heldere sterrenhemel terwijl we op Arabische tapijten genieten van alles wat er om ons heen gebeurd tijdens één van de 1001 nachten…

Geniet van het betoverende Zaya Nurai Eiland

Een absoluut hoogtepunt van Arabian Miles is een bezoek aan het betoverende Zaya Nurai Island. Wanneer de supercars in Abu Dhabi zijn achtergelaten op het vaste land, wordt je met een luxe boot vervoerd naar dit private island resort. Zaya Nurai is een stukje paradijs wat je nergens anders zult vinden.

Eenmaal aangekomen genieten we van een lunch met de voetjes in het zand. Hierna zal je met een buggy naar je eigen riante villa worden gebracht. Open de deuren en leef als een sultan. Stap in je verwarmde zwembad of ga even liggen in de strandstoel op je eigen stukje strand. Van deze plek wil je nooit meer weg!

Tijdens deze middag hebben wij een aantal Jet ski’s klaar liggen om lekker mee over het water te blazen. Een dag vol beachplezier, cocktails en heel veel fun wachten hier op je!

HUURAUTOS

Je kunt er voor kiezen om StreetGasm Arabian Miles te rijden in een gehuurde supercar. Deze staat dan gestickerd, afgetankt en brandschoon voor je klaar op de check in dag van het evenement. Op dag vijf van het evenement laat je je auto bij het hotel en assisteert ons team je bij het inleveren.

Je bent er vrij in om zelf ergens een auto te huren maar je kunt dit ook via onze contacten in Dubai doen. Wij werken net als vorig jaar samen met twee vertrouwde verhuurmaatschappijen en we hebben onze partner JNKD group er tussen zitten om misverstanden en miscommunicatie met de verhurende partijen te voorkomen. Hieronder vind je een overzicht van de, op dit moment, beschikbare supercars.

Je hebt de auto 5 dagen nodig. De verhuurmaatschappijen waar wij mee samen werken geven een halve dag korting waardoor er maar 4,5 dag in rekening wordt gebracht.


Let op: de beschikbaarheid geschiedt op het first come, first served principe op het moment van boeken. Boekingen en betalingen (inclusief eventuele boetes en schades) gaan via onze partner waarmee wij je graag in contact brengen.

 

• De genoemde huurprijzen zijn de richtprijzen per dag, exclusief 5% btw.
• De genoemde huurprijzen zijn inclusief 250 kilometers per gehuurde dag.
• De genoemde huurprijzen zijn inclusief verzekering voor 2 bestuurders.
• Hou er rekening mee dat voor iedere gehuurde auto een borg wordt gevraagd. Deze kan verschillen van 5.000 AED tot 10.000 AED.

Genoemde prijzen zijn in Dirham (AED) met daarachter dit bedrag omgerekend in euro’s. De wisselkoers kan fluctueren.

  • Lamborghini Huracan EVO – AED 3.150 / €795,- per dag
  • Lamborghini Huracan EVO Spyder – AED 3.675 / €930,- per dag
  • Lamborghini STO – AED 5.250 /  €1325,- per dag
  • Lamborghini Urus – AED 4.200 / €1058,- per dag
  • Ferrari Portofino – AED 3.150 / €795,- per dag
  • Ferrari F8 Coupe – AED 4.200 / €1058,- per dag
  • Ferrari F8 Spider – AED 4.725 / €1190,- per dag
  • Rolls Royce Dawn – AED 3.990 / €1010,- per dag
  • Bentley Continental GTC – AED 3.150 / €795,- per dag
  • Audi R8 Spider – AED 2.625 / €661,- per dag

 

* De hierboven genoemde prijzen zijn richtprijzen en kunnen variëren. Aan de prijzen en beschikbaarheid van de auto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid