Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

SG x XNRGY – Padeltoernooi

Schrijf je in als team en wie weet kroon jij je als allereerste STREETGASM PADEL KAMPIOEN!

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "24-02-2023"


string(10) "24-02-2023"

24

februari

20

TEAMS

1

KAMPIOEN

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM & XNRGY PADELTOERNOOI

Vrijdag 24 Februari

Tijdens deze allereerste editie van het StreetGasm x XNRGY Padeltoernooi kan de StreetGasm Family onderling zijn krachten meten op de padelbaan.

Op dit moment is padel de snelst groeiende sport in Nederland. Iets wat dus perfect aansluit bij de snelste familie van Nederland! Voor dit gezellige en sportieve evenement maakt het niet uit wie de snelste auto heeft, maar vooral wie het snelste bij de bal is. Wie van de deelnemende teams wint het meest van zijn wedstrijden en speelt de finale op het GASSAN Diamonds Centercourt?

XNRGY Club Amsterdam
Het toernooi vindt plaats bij onze officiële partner XNRGY Club in Amsterdam, dé top-of-the-bill padelclub van het land. We sluiten dit toernooi af met een diner, open bar en gezellige avond.

Dit toernooi is voor ieder sportief StreetGasm lid welke al padelt of kennis wilt maken met deze gave sport. Padel is niet voor niets mega populair en met een beetje tennis- of squashervaring kom je al een heel eind.

 

PLANNING TOERNOOI

15:00 – 15:30 – Inloop + welkom

15:30 – 16:45 – Padel toernooi: deel 1
16:45 – 17:00 – Pauze
17:00 – 18:15 – Padel toernooi: deel 2
18:20 – 19:10 – Finale + Prijsuitreiking 

19:10 – 20:30 – Diner
20:30 – 23:00 – Hapjes en drankjes en aansluitend een gezellige avond met DJ

 

INSCHRIJVEN

Je geeft je op per tweetal, jij en je teammaat waar je het toernooi mee gaat spelen. Je teammaat hoeft geen StreetGasm lid te zijn. Inschrijven doe je via het formulier hieronder.

Ieder deelnemend team krijgt €50,- XNRGY shoptegoed en er zal voor hen een sportkledingpakket voor hen klaarstaan (mogelijk gemaakt door XXL Nutrition en Purewhite).

  • Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden.
  • Het toernooi biedt plaats aan maximaal 20 deelnemende teams.
  • Je speelt minimaal 1 uur en 45 minuten padel.
  • Rackets zijn te huur of te koop bij XNRGY.
  • Tijdens het toernooi zijn sportdrankjes, fruit en gezonde snacks inclusief.
  • Na afloop een lekker diner en uitgebreide borrel aan de bar inclusief DJ.

 

Er is plaats voor 20 deelnemende teams. In verband met de beperkte beschikbaarheid vragen we je om je alleen aan te melden als je er zeker van bent dat je meedoet. Na jouw inschrijving, krijg je van ons een email ter bevestiging van je inschrijving. 

 

BAANSPONSOR WORDEN?

StreetGasm biedt jou daarnaast de mogelijkheid om gedurende het toernooi één van de 10 padelbanen te sponsoren. Gedurende het toernooi zal jouw bedrijfslogo op de baan hangen, wordt de baan naar jouw bedrijf vernoemd en wordt je bedrijfslogo geplaatst op de website, rollbanners en spandoeken. Informeer naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@streetgasm.com. Vol is vol!

 

 

 

GASSAN DIAMONDS = OFFICIAL TIMEKEEPER

GASSAN Diamonds is binnen de club al een niet te missen partner, ook op de padelbaan zullen zij niet ontbreken! GASSAN Diamonds is officiële timekeeper van het padeltoernooi en zijn zij sponsor van het center court waar de finale gespeeld zal gaan worden.

 

XXL NUTRITION KEEPS US ENERGIZED

Gedurende het toernooi zullen er (sport)drankjes, fruit en gezonde snacks voor je klaar staan. Onze partner XXL Nutrition zorgt met de juiste sportdrankjes en energierepen voor de ultieme energievoorziening voor, tijdens én na je wedstrijden. XXL Nutrition gaat BEYOND YOUR LIMITS!

 

MR.SUSHI TRAKTEERT ONS OP HEERLIJKE SUSHI

Heerlijke Japanse bites na inspannende potjes padel. Wat wil je nog meer!

PUREWHITE VERZORGT WEDSTRIJDKLEDING

Voor iedere deelnemer zal er bij aanvang van het toernooi een compleet Purewhite padel tenue klaarliggen. Aan de looks zal het niet gaan liggen…

 

GASSAN DIAMONDS STELT HOOFDPRIJS BESCHIKBAAR

GASSAN Diamonds pakt uit en stelt een spectaculaire prijs beschikbaar voor de winnaars van het StreetGasm x XNRGY padeltoernooi. Zij reiken namelijk twee Tudor Black Bay Fifty-Eight horloge’s uit aan de nummers 1. Nog meer motivatie om je beste beentje voor te zetten en te gaan voor de eerste plek!

 

PRIJZENPOT VOOR DE STREETGASM PADEL KAMPIOEN

Tijdens het toernooi wordt er beslist welk team als allereerste de titel STREETGASM PADEL KAMPIOEN zal dragen. Naast deze gigantische eer, zijn er ook mooie prijzen te winnen. Als volgt:

  • 1. Bullpadel Special Edition AMS racketpakket + Tudor Black Bay Fifity Eight horloge.
  • 2. Bullpadel Racket pakket
  • 3. Bullpadel pakket

 

Bovenstaande prijzen zijn mogelijk gemaakt door XNRGY Club en GASSAN Diamonds.

 

 

DIT ZIJN DE PARTNERS VAN HET STREETGASM x XNRGY PADELTOERNOOI

Baansponsors: center court 1. GASSAN Diamondscenter court 2. XXL Nutrition
3Mr. Sushi4. PUUR Leusden5. van Poelgeest BMW6. HOTEK7. Lucky7Projects8. PUREWHITE9. FRIJO10. SegaFredo

 

 

XNRGY CLUB. ONZE OFFICIËLE PARTNER

XNRGY is een SOCIAL Padel Club. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en community staat bij XNRGY op nummer één. Leden en gasten spelen in een waar padelparadijs met 8 panoramische banen en 2 WPT centercourts. Met een speelhoogte van 12 meter is XNRGY de plek om je passie voor padel te laten groeien.

XNRGY Club B.V.
De Flinesstraat 10
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht

 

OVER PADEL

Padel is de snelst groeiende racketsport ter wereld. Het spel is al erg populair in Spanje en Latijns- Amerika en trekt snel nieuwe spelers over de hele wereld aan. Padel is een mix van tennis en squash en wordt alleen in het dubbel gespeeld. Punten worden geteld volgens de regels van tennis.

De padel is ongeveer de helft van een tennisbaan en is aan alle kanten omgeven door glas en gaaspanelen waar je gebruik van maakt tijdens het spelen. Het wordt gespeeld met padel ballen en speciale rackets die zijn ontworpen voor Padel.

Klik hieronder om alles over padel te weten te komen.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid