Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

SG FRIDAY. | Van Poelgeest BMW / VP Cars Naarden

Your weekend starts with SG FRIDAY.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "21-04-2023"


string(10) "21-04-2023"

21

april

50

SPORTAUTO'S

100

PETROLHEADS

Inschrijvingen gesloten

SG FRIDAY. | YOUR WEEKEND STARTS HERE

De gezelligste automotive vrijdagmiddagborrel van het land komt er weer aan! SG FRIDAY. zal vrijdag 21 april plaats vinden bij onze vrienden van Van Poelgeest en VP Cars in Naarden.

Dit wordt weer een avond met een hoop gezelligheid, lekker eten en drinken, de lekkere beats van onze StreetGasm DJ en natuurlijk een heel veel mooie auto’s.

Je wordt verwacht om 18:30 uur bij de Van Poelgeest / VP Cars vestiging in Naarden (let op: Amsterdamsestraatweg 13, niet de Energiestraat 51). Wanneer je de auto geparkeerd hebt zal het een gezellig weerzien worden met de overige StreetGasm Family. Onze StreetGasm hostessen zullen je welkom heten en je vertellen wat je kunt verwachten op deze avond.

De showroom staat vol met enkele hele bijzondere BMW Modellen, waaronder wat primeurs waar je hieronder meer over kunt lezen. Daarbij zijn er een aantal van onze partners aanwezig en kun je genieten van al het lekkers wat er geserveerd en geschonken wordt.

 

SG FRIDAY. is alleen toegankelijk voor StreetGasm leden en genodigden.

 

 

De BMW XM
EXCLUSIEVE PREVIEW

De BMW XM is nog nergens gezien in Nederland, maar vrijdag 21 april staat deze te schitteren bij Van Poelgeest / VP Cars in Naarden.

De BMW XM is de allereerste BMW M met plug-in hybride aandrijving en levert 653pk uit een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor in combinatie met een zeer krachtige elektrische motor.

Zaterdag pas officieel geïntroduceerd, vrijdag bij ons al te zien!

RACESIM COMPETITIE
BUILD4PERFORMANCE

Jazeker, Build4Performance is er vrijdag ook weer bij! Op een hele dikke motion sim kun jij proberen om de snelste rondetijd neer te zetten. Ga jij naar huis met de prijs?

ZOMER READY MET
POLMAN OPTICIENS

De zomer is in aantocht en dat betekent dat de zonnebrillen weer tevoorschijn mogen komen! Polman Opticiens snapt dit als geen ander. Zoek jouw nieuwe model bij hen uit!

Spectaculaire line up bijzondere BMW'S

Onze vrienden van Van Poelgeest BMW stellen nooit teleur. Naar ieder evenement nemen zij een mooie lineup aan BMW modellen met zich mee mee en tijdens deze SG FRIDAY. zal dat natuurlijk geen uitzondering zijn!

Naast de exclusieve primeurs van de X5 en XM zijn er nog meer hele speciale BMW’s te bekijken. Er zullen onder andere een M4 CSL en M4 GT4 naast elkaar staan! De M4 CSL is de snelste in serie geproduceerde auto ooit van BMW Group. Hier zijn er maar 1.000 van geproduceerd en één daarvan staat tijdens SG FRIDAY. in Naarden om dan te bekijken.

 

Naast het geweld op 4 wielen, neemt Van Harten BMW ook de overtreffende trap op 2 wielen mee. De BMW M 1000 RR heeft maar één missie, of het nu gaat om mondiaal racesucces of tijdens een trackday: De beste zijn op het circuit.