Ticket: Je bent al ingeschreven!

Om jouw deelname aan de Schwarzwald WeekendTour zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we nog enkele extra vragen aan je. Beantwoordt deze aub hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Volgende
days
hrs
mins
secs

Schwarzwald WeekendTour

Het Zwarte Woud staat bekend om haar prachtige stuurmanswegen. Van lange doordraaiers tot scherpe haarspeldbochten, door de bossen en langs hemelsblauwe meren. Het Zwarte Woud is prachtig!

string(10) "30-06-2023"


string(10) "02-07-2023"

30 - 02

juni

3

dagen

500

km

40

teams

Inschrijvingen gesloten

Eind juni staat er weer een StreetGasm WeekendTour op het programma. In het weekend van 30 juni tot en met 2 juli rijden we de mooiste wegen van het Zwarte Woud. 

De Schwarzwald Weekendtour zal in het teken staan van de mooiste rijderswegen, lekker Duits eten en vooral genieten samen met de StreetGasm Family. Met maximaal 40 deelnemende teams en een mooi afwisselend programma belooft het een zalig weekend te worden.

De StreetGasm Family zal vrijdagmiddag 30 juni worden onthaald op een schitterend middeleeuws landgoed, gelegen nabij Frankfurt. Wij vieren hier het samenkomen met een gezellige lunch temidden de 40 StreetGasm bolides. Hierna volgt een korte briefing en vertrekken we gezamenlijk zuidwaarts richting het Zwarte Woud.

Het Zwarte Woud staat bekend om haar prachtige stuurmanswegen. Wij hebben de routes uitvoerig getest en kunnen dit alleen maar beamen. Van lange doordraaiers tot scherpe haarspeldbochten, door de bossen en langs hemelsblauwe meren. Het Zwarte Woud is prachtig!

We verblijven hier twee nachten in een mooi 4* Spa hotel gelegen aan het begin van het Schwarzwald. Dit evenement is inclusief ontbijtjes, lunches, diners en drankarrangementen.