Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Nieuwjaarsevent 2023

Er staat een nieuw jaar voor de deur en dat betekent natuurlijk ook dat het StreetGasm Nieuwjaarsevent er weer aan komt! We nodigen je graag uit om op 8 januari samen met ons het glas te heffen en vooruit te...

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "08-01-2023"


string(10) "08-01-2023"

08

januari

SUPERCARS

Champagne

Oliebollen

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM NIEUWJAARSEVENT

Er staat een nieuw jaar voor de deur en dat betekent natuurlijk ook dat het StreetGasm Nieuwjaarsevent er weer aan komt! We nodigen je graag uit om op 8 januari samen met ons het glas te heffen en vooruit te kijken naar een mooi nieuw jaar wat komen gaat.

Je zal ontvangen worden door de StreetGasm Girls waarna we met een glas in ons hand zullen proosten op 2023. We genieten op deze gezellige avond van een lekker walking diner en de nodige bubbeltjes. Ondertussen presenteren we wat er voor mooie plannen op stapel staan en welke mooie reizen we samen zullen gaan maken. Ook stellen we enkele van onze nieuwe en interessante partners aan je voor.

Gedurende de avond zullen er verschillende hapjes rondgaan, is de bar geopend en zal het je aan niets ontbreken. De gezelligheid van de StreetGasm Family maakt deze avond helemaal compleet.

We houden rekening met het aantal personen dat zich aanmeldt. Het wordt dan ook niet gewaardeerd als je aanmeldt en niet op komt dagen. Houdt hier aub rekening mee.