Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Nieuwjaarsborrel 2024

Er staat een nieuw jaar voor de deur en daarom nodigen we je graag uit voor de StreetGasm Nieuwjaarsborrel. Hef samen met ons het glas en kijk vooruit naar het mooie nieuwe jaar wat komen gaat. 

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "07-01-2024"


string(10) "07-01-2024"

07

januari

SUPERCARS

Champagne

Oliebollen

Inschrijvingen gesloten

STREETGASM
NIEUWJAARSBORREL

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat betekent dat de StreetGasm Nieuwjaarsborrel weer traditioneel op de agenda staat! We nodigen je van harte uit om samen met ons het glas te heffen en vooruit te kijken naar een schitterend 2024. Op 7 januari verwelkomen we je graag bij de Landgoederij in Bunnik voor een gezellige avond.

 

Proost mee op
het nieuwe jaar

Laat je welkom heten door onze lovely StreetGasm Girls, waarna we met een glas bubbels in de hand samen zullen proosten op een nieuw jaar vol automotive avonturen.

Terwijl we genieten van een hapje en een drankje presenteert Mr StreetGasm vol trots de mooie plannen en evenementen die het komende StreetGasm jaar voor jullie in petto heeft. Ook zullen we enkele nieuwe trotse sponsoren aan jullie voorstellen.

 

Walking dinner, oliebollen
en bubbels

Vanaf 18:00 zal er een heerlijk walking dinner worden uitgeserveerd. Meerdere gangen gaan er rond waardoor er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Wat dacht je hier van:

 

  • Breekbrood met dips
  • Steak tartaar van Hipp hanging beef met truffel mayonaise, 64 graden ei, krokantje van brioche en gefrituurde kappertjes
  • Oosters gemarineerde gamba’s met Thaise mango salade
  • Truffelroom risotto met groene asperge, gepofte trostomaat, wilde spinazie en een schuim van Parmezaanse kaas
  • Diamanthaas met een crème van gerookte knolselderij, gemarineerde shiitake, geroosterde pompoen, kalfsjus en een crazy pea
  • Eton Mess; vanilleroom met gemarineerd rood fruit, meringue, crumble van hazelnoot en limecress

 

Naast dit overheerlijke walking dinner zullen er diverse kleine snacks aanwezig zijn en verwennen we jullie met verse oliebollen! We hebben natuurlijk niet alleen gezorgd voor lekker eten maar ook voor de live entertainment.