Ticket: La Dolce Vita (gast)

Om jouw deelname aan La Dolce Vita ***** zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze vind je hieronder, wanneer daar een meerprijs aan zit dan staat het er bij vermeld.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Extra kamer La Dolce Vita

Heb je last van een snurkende bijrijder of gewoon behoefte aan wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om een extra kamer bij te boeken tijdens het evenement. Deze service is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het hotel. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 3.250,-
Autotransport La Dolce Vita *****

Vanuit Nederland naar de startlocatie en van de eindlocatie weer terug, is ongeveer 1400 kilometer. We kunnen ons voorstellen dat je liever kiest voor extra comfort om je auto via een transport heen en terug te laten vervoeren. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare transporteurs die het gehele proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.750 en €1.950 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport en is afhankelijk van het aantal auto’s dat dit transport boeken.

Volgende
days
hrs
mins
secs

La Dolce Vita *****

Tijdens la Dolce Vita genieten we van al het moois wat Toscane te bieden heeft. Genieten van unieke 5* hotels, de heerlijke Italiaanse keuken en beroemde wijnen maar vooral prachtige wegen om je supercar uit te laten!

€ 6.900,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 7.250,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "08-05-2022"


string(10) "12-05-2022"

08 - 12

mei

5

dagen

600

km

25

teams

Inschrijvingen gesloten

La Dolce Vita *****

Na de voorgaande luxe meerdaagse StreetGasm tours als Adriatic Drive en Tour d’Azur, nemen we je in mei 2022 mee naar één van de mooiste plekken van Italië. Tijdens la Dolce Vita genieten we van al het moois wat Toscane te bieden heeft. Deze luxe vijf-daagse tour neemt je mee naar schitterende 5-sterren hotels met ieder een bijzonder karakter. Je geniet van de befaamde Italiaanse keuken en proeft de meeste heerlijke wijnen van de regio. Naast al dit lekkers heeft Toscane ook geweldige wegen waar we onze supercars heerlijk kunnen uitlaten. Dit alles samen maakt een tour waar het goede leven centraal staat, La Dolce Vita.

Dag 1 – Zondag 8 mei

Dit Italiaanse avontuur begint bij een Toscaanse villa in het schilderachtige Florence. Hier wordt je verwelkomd door de StreetGasm crew en vindt de check-in van het evenement plaats. We starten hier met een lunch en de rijdersbriefing, waarna we het glas heffen op de start van La Dolce Vita. Wanneer je ervoor gekozen hebt om de auto op transport te zetten, staat deze je hier op te wachten.

Na de lunch beginnen we aan de eerste etappe van het evenement. Deze neemt ons mee naar de Chianti regio, een gebied wat bekend staat om haar rijke historie en wereldberoemde wijnen. Na een lekkere middagrit komen we aan bij de toegangspoorten van een indrukwekkend landgoed. In het midden hiervan staat een 12e-eeuws kasteel, volledig gemoderniseerd en uitkijkend over de rollende Toscaanse heuvels. Hier genieten we van de middagzon en sluiten we af met een diner op sterren niveau.

Dag 2 – Maandag 9 mei

Het heerlijke aan La Dolce Vita is dat de ritten niet te lang zijn en er genoeg tijd is om te genieten al het mooie buiten het rijden om. Vandaag staat er een rit van in totaal ongeveer 130 kilometer op de planning. Een rit dit ons brengt naar de gemeente Montalcino in het zuiden van de provincie Siena. Dit ken je waarschijnlijk van de Brunello di Montalcino, één van de meest gewaardeerde en duurstbetaalde Italiaanse wijnen. We hebben hier een mooie locatie uitgezocht om volledig in stijl te lunchen. Hierna is het nog maar een paar kilometer rijden tot ons hotel van vandaag. Het adembenemende Castello di Velona is een voormalig fort, gebouwd bovenop een heuvel midden in een UNESCO natuurgebied. We verblijven twee nachten in Castello di Velona.

Dag 3 – Dinsdag 10 mei

Twee nachtjes in hetzelfde hotel betekent inderdaad dat we vandaag geen koffers hoeven in te pakken. Onbezorgd genieten van het ontbijt en je klaarmaken voor weer een mooie rit! We rijden vandaag door schilderachtige dorpjes, tussen de olijfbomen en wijnvelden door om uit te komen op een bijzondere locatie. Hier lunchen we om vervolgens weer naar Castello di Velona te rijden. Het hotel produceert zijn eigen Brunello en Rosso di Montalcino wijnen. Heeft er iemand zin in een uitgebreide proeverij van deze bijzondere wijnen?

Dag 4 – Woensdag 11 mei

Tijdens de vierde dag van het evenement gaan we een stukje terug in de tijd. We stappen in onze hypermoderne auto’s om na een mooie ochtendrit door het historische hart van Toscane te rijden en te lunchen op een heel bijzondere plek. Hierna vervolgen we onze weg naar een oud klooster welke omringd is door 1000 jaar oude muren. Binnen deze muren wordt je volledig meegezogen in de Tuscan way of life en genieten we van een gezellige afsluitende avond.

Dag 5 – Donderdag 12 mei

We sluiten het evenement af met een fijn ochtendritje naar Florence en nemen nog een keer het heerlijke landschap in ons op. Tijdens de lunch proosten we een laatste maal op La Dolce Vita en delen we de mooie verhalen die we deze rit hebben gemaakt met elkaar. Na deze lunch is iedereen vrij om huiswaarts te keren. De deelnemers die ervoor gekozen hebben om de auto op transport te zetten, kunnen deze hier achter laten. Er zal worden gezorgd voor een transfer naar Florence Airport.

Ontbijt, lunches en diners incl drankarrangementen

Het zal je aan niets tekort komen. Iedere dag geniet je van heerlijke ontbijtjes, lunches en diners. Allemaal in Italiaanse stijl, maar iedere keer weer verrassend. Tijdens deze gelegenheden zijn er bijpassende drankarrangementen inclusief.

Bagage service

Supercars hebben nou eenmaal een kleine bagageruimte. Daarom zit bij dit evenement de bagageservice inbegrepen. De bagage kan door ons vanuit Nederland meegenomen worden of je kiest er voor om dit door ons te laten doen vanaf het eerste hotel.

Autowas service

Bij aankomst in Toscane  staat er een team voor je klaar om je auto te wassen. We kunnen ons voorstellen dat deze wel een opfrisbeurt kan gebruiken na de heenreis of van het transport. Gedurende de trip wordt op diverse momenten de auto gewassen.

24/7 StreetGasm Hospitality

Het ervaren StreetGasm team staat 24 uur per dag voor je klaar en assisteert waar nodig.

Het goede leven