Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Polman Opticiens – Exclusieve preview zonnebrillen collectie 2023

Polman Opticiens nodigt jou uit om exclusief de nieuwe collecties zonnebrillen te bekijken en aan te schaffen met aantrekkelijke kortingen.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "03-06-2023"


string(10) "03-06-2023"

03

juni

Inschrijvingen gesloten

Zaterdag 3 juni zijn de volledige zonnebrillen collecties van een aantal grote merken te bekijken in de nieuwe winkel van Polman Opticiens. Hierbij te denken aan Cartier, Chloe, Chopard, Gucci, Dior, Tom Ford, Celine, Fendi en Saint Laurent.

Tijdens deze middag zorgt Polman Opticiens voor een hapje en drankje in de winkel en is er speciaal voor mensen die met een sportauto komen een VIP Parking geregeld.

De winkel is open tussen 12:00 – 18:00 en jij als StreetGasm lid bent van harte uitgenodigd om langs te komen.

Mooie aanbiedingen op nieuwste collectie zonnebrillen!

Graag adviseert Polman Opticiens je bij de keuze van jouw nieuwe zonnebril. Hun uitgebreide collectie zonnebrillen biedt bescherming tijdens alle sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. Zoek je een zonnebril waarmee je langs de terrassen kunt flaneren? In het uitgebreide assortiment ontdek je de laatste zonnebrillen trends. Polman Opticiens adviseert je graag tijdens het vinden van een montuur die bij je past.

Op deze dag zullen van onder andere de merken Cartier, Chopard, Celine en Dior de gehele collecties aanwezig zijn, dus de nieuwste brillen kunnen worden uitgezocht. Als je deze dag een bril aanschaft ontvang je een goodiebag en €50 korting bij aankoop vanaf €250!

Gratis oogmeting

Heb je tijdens het auto rijden toch moeite met het lezen van de verkeersborden of zie je de navigatie niet meer zo scherp? Tijdens deze dag kun je een uitgebreid oogonderzoek laten doen, kost niks extra, alleen een beetje tijd.

 

.

.