Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Golf & Connect – Netwerken op de driving range

We combineren de kracht van golf met heerlijk eten en sociale connecties. Mis dit unieke event niet en sla samen met ons af op de driving ranges in Utrecht.

€ 83,- *excl. 21% BTW voor StreetGasm leden
string(10) "01-05-2024"


string(10) "01-05-2024"

01

mei

GOLF &

CONNECT

Inschrijvingen gesloten

 

StreetGasm nodigt je uit voor een competitieve en gezellige netwerkmiddag op de driving ranges van ChiChi Golf. Voor het eerst neemt de StreetGasm Family de golfclubs in de hand.

Tijdens deze bijzondere middag nemen we plaats in de driving ranges van deze nieuwe en moderne locatie en combineren we het plezier van golfen met heerlijk eten. Hierdoor ontstaat de perfecte mogelijkheid ontstaat om op een ongedwongen manier te netwerken met gelijkgestemde StreetGasm leden.

 


Chi Chi – The Golf Venue

Gageldijk 1
3566 ME Utrecht

VERSLA JE
STREETGASM MAATJES

Golfen is niet alleen een sport, het is vooral een sociale activiteit. Tijdens Golf & Connect komt iedereen samen op en rond de gezellige driving ranges. Dit wordt een middag vol lachende gezichten, goede gesprekken en de perfecte swing. 

Golf is nog nooit zo leuk geweest, helemaal niet nu je het tegen je StreetGasm maatjes kunt opnemen.

Bij Chi Chi maak je kennis met golf entertainment voor iedereen. Door middel van de moderne technologieën is iedere slag te analyseren. Wie slaat het verst? Wie slaat het dichtst bij de holes?

 

GOEIE SWING &
HEERLIJK ETEN

Van alle inspanning die tijdens het afslaan geleverd wordt, krijg je natuurlijk honger. Gedurende de middag krijg je verschillende borrelhappen en wanneer het baanprogramma is afgelopen, sluiten we af met een lekker diner.

Door middel van een shared dining formule genieten jij en je golfmaatjes van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Wat dacht je van steak tartaar, tonijn taco’s en teriyaki kip?!