Ticket: DreamDrive - Pyrenees (gast)

Om jouw deelname aan DreamDrive – Pyrenees zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Zie hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Autotransport DreamDrive - Pyrenees

Vanuit Nederland naar de startlocatie en van de eindlocatie weer terug, is ongeveer 1.400 kilometer. We kunnen ons voorstellen dat je liever kiest voor extra comfort om je auto via een transport heen en terug te laten vervoeren. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare transporteurs die het gehele proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.650 en €1.950 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport. Deze prijs is afhankelijk van het aantal auto’s welke dit transport boeken.

Extra kamer DreamDrive

Heb je last van een snurkende bijrijder of gewoon behoefte aan wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om een extra kamer bij te boeken tijdens het evenement. Deze service is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het hotel. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 1.700,-
Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Xpel lakbescherming

Een StreetGasm tour vergt nou eenmaal veel van een auto. Om je auto zo goed mogelijk te beschermen, raden wij aan om deze in te laten pakken met een Xpel lakbeschermende folie. Dit is de ultieme vorm van lakbescherming en zo beperk je steenslagschade tot een absoluut minimum. We brengen je graag in contact met onze partner Next Level Cars. Wanneer je het onderstaande vakje aanvinkt, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken.

Volgende
days
hrs
mins
secs

DreamDrive – Pyrenees

Een ultiem rijdersavontuur dwars door de Pyreneeën. Verlaten bergpassen, unieke hotels, heerlijk eten en drinken... Het perfecte recept voor een spectaculaire trip!

€ 3.750,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 4.000,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "21-09-2022"


string(10) "25-09-2022"

21 - 25

september

5

dagen

750

km

25

teams

Inschrijvingen gesloten

DreamDrive – Pyrenees

Na het daverende succes van 2021 is Dreamdrive Pyrenees terug in 2022! DreamDrive neemt je mee naar een ultiem rijdersavontuur dwars door de Pyreneeën. Ondanks de ruige natuur zijn de wegen hier ongekend goed en de uitzichten adembenemend. Doordat we precies tussen het winter- en zomerseizoen zitten vermijden we drukte. Sterker nog, er zijn dagen dat je niemand tegen komt onderweg! Perfect omstandigheden voor een sportieve rit dus. We zullen drie landen doorkruizen; Spanje, Andorra en Frankrijk en hebben hier parels van hotels gevonden, ieder weer uniek op hun eigen manier. Dit evenement zal plaats bieden aan maximaal 25 equipes, wees er dus snel bij!

Woensdag 21 September

In Noord-Spanje ligt aan de voet van de Pyreneeën een prachtig 15e-eeuws klooster welke omgetoverd is tot een uniek 5-sterren hotel. Hier wordt je ontvangen door de StreetGasm crew. Wij nodigen je uit voor een DreamDrive aperitief alvorens wij op een wel heel unieke manier de teams briefen over wat komen gaat. Hierna genieten we van een gezamenlijk diner om het evenement op een smakelijke wijze te starten.

Donderdag 22 September

staat de eerste echte rijdersdag van DreamDrive op het programma. Het Noorden van Spanje kenmerkt zich door uitgestrekte en overzichtelijke wegen waar weinig verkeer is. De routes zijn zorgvuldig uitgekozen en dat resulteert deze dag in ontelbare bochten en spectaculaire bergpassen. 

Na het beklimmen van enkele cols op meer dan 2.000 meter hoogte genieten we van een typisch Spaanse lunch bij een door ons aanbevolen lunchlocatie. Hierna dalen we af via prestigieuze skigebieden en het Spaanse heuvellandschap om uiteindelijk richting Andorra te koersen. Hier arriveren we bij het 5* Sport Hotel Hermitage waar we twee nachten zullen verblijven! In de avond zullen we heerlijk dineren waarna de ervaringen van de dag gedeeld kunnen worden in de gezellige hotelbar.

Vrijdag 23 September

Na een uitgebreid ontbijt vertrekken we gezamenlijk voor een mooie ochtendrit door de Oostelijke Pyreneeën. Het recept is bekend; ontelbare bochten, goede wegen en uitzichten waar je van gaat watertanden! Na een lekker ritje van ongeveer 4 uur keren we terug bij het Sport Hotel Hermitage.

We hebben niet voor niets gekozen om 2 nachten in dit befaamde hotel te verblijven. Sport Hotel Hermitage staat bekend om hun prachtige spa van 5.000m2 verdeeld over maar liefst 5 verdiepingen. We bieden de deelnemers dan ook de tijd om deze middag te genieten van deze ultieme wellness ervaring. Na een middagje tot rust te zijn gekomen, nemen we je ’s avonds mee om te dineren op loopafstand van het hotel.

Zaterdag 24 September

worden de laatste DreamDrive kilometers gereden. Vanaf Andorra rijden we door het grensgebied Frankrijk/Spanje en worden we getrakteerd op routes met ontelbare bochten. We beginnen met twee Andorriaanse bergpassen en crossen daarna door verschillende natuurgebieden. Tegen het einde van de middag komen we aan bij een prachtig 5-sterren hotel op een landgoed welke ook nog eens twee award-winning officiële PGA golfbanen heeft liggen. We sluiten dit evenement af met een uitgebreid diner in Spaanse stijl.

Na het ontbijt de volgende dag stopt het programma en is iedereen vrij om huiswaarts te keren.

WACHTLIJST DREAMDRIVE

Was je net te laat met aanmelden voor DreamDrive – Pyrenees maar hoop je toch nog mee te kunnen doen?
Meld je dan aan voor de wachtlijst, door hieronder jouw gegevens in te vullen.
Wanneer er uitvallers komen dan nemen we contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 12 MB.