Ticket: DreamDrive - Adriatic (gast)

Om jouw deelname aan DreamDrive – Adriatic zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Zie hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Autotransport DreamDrive - Adriatic

Vanuit Nederland naar Portoroz, is ongeveer 1.300 kilometer en van Dubrovnik naar Nederland is ongeveer 1.900 kilometer. We kunnen ons voorstellen dat je liever kiest voor extra comfort om je auto via een transport heen en terug te laten vervoeren. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare transporteurs die het gehele proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.850 en €2.350 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport. Deze prijs is afhankelijk van het aantal auto’s welke dit transport boeken.

Autotransport DreamDrive - Adriatic. Gesloten trailer

Transport in een gesloten trailer is mogelijk met een beperkte beschikbaarheid. Hierbij geldt: first come, first served.
De meerprijs tov open transport bedraagt ongeveer €400,-.

Extra kamer DreamDrive - Adriatic

Heb je last van een snurkende bijrijder of gewoon behoefte aan wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om een extra kamer bij te boeken tijdens het evenement. Deze service is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het hotel. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 1.950,-
Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Xpel lakbescherming

Een StreetGasm tour vergt nou eenmaal veel van een auto. Om je auto zo goed mogelijk te beschermen, raden wij aan om deze in te laten pakken met een Xpel lakbeschermende folie. Dit is de ultieme vorm van lakbescherming en zo beperk je steenslagschade tot een absoluut minimum. We brengen je graag in contact met onze partner Next Level Cars. Wanneer je het onderstaande vakje aanvinkt, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken.

Betalingsopties

€ 4.950,-
€ 1.000,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

DreamDrive – Adriatic

€ 4.500,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 4.950,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "20-09-2023"


string(10) "24-09-2023"

20 - 24

september

5

dagen

750

km

30

teams

Inschrijvingen gesloten

Al jarenlang verovert Kroatie onze harten en dat van onze rijders. Of het nu gaat om het zalige klimaat, de ongeëvenaarde rijderswegen, de gastvrijheid van de Kroatische mensen of om het schitterende landschap… Hier vinden wij alle ingrediënten voor een StreetGasm Dreamdrive.

Op veler verzoek kondigen wij dan ook graag DreamDrive Adriatic aan!

Dit heerlijke rijdersavontuur neemt je mee op een onvergetelijk reis langs de Adriatische kust. Met 30 deelnemende teams beleven we al het moois dat Kroatië te bieden heeft. Van de allermooiste kustweg die je ooit gereden hebt tot de middeleeuwse stadsmuren van Dubrovnik. Je gaat het allemaal zien tijdens deze DreamDrive.

Dag 1 – 20 September

We beginnen ons avontuur in het Kempinski hotel in Portoroz, Dit is al vele jaren een plek die voor ons als thuiskomen voelt en waar we jullie met open armen ontvangen. Nadat je hier bent ingecheckt is er tijd voor een drankje en kunnen we even ontspannen voordat we beginnen met de officiële rijdersbriefing en het welkomstdiner.

Dag 2 – 21 september

De volgende ochtend vertrekken we gezamelijk en rijden we zuidwaarts via één van de allermooiste stukjes asfalt van Europa. De Jadranska Magistrala is een weg die je eens in je leven gereden moet hebben. Halverwege deze prachtige weg komen we aan bij een mooi resort aan een verlaten baai. Hier strijken we neer voor een typische Kroatische lunch.

Na de lunch rijden we door naar het hotel in Split waar we de dag afsluiten met een gezellige BBQ aan het strand.

Dag 3 – 22 september

Op vrijdag vervolgen we onze weg verder richting het zuidelijkste puntje van Kroatië. Wanneer we de kustlijn afrijden komen we uiteindelijk uit bij een splinternieuwe megabrug die de Kroatische grensovergangen met Bosnië doet omzeilen.

Vandaag staat Dubrovnik als finish op de routekaart. Deze indrukwekkende middeleeuwse stad laat het doen lijken alsof de tijd heeft stilgestaan. Eén van de heerlijkste 5-sterrenhotels van Dubrovnik is onze thuisbasis voor de aankomende twee nachten.

We brengen je ‘s avonds naar de Old Town en binnen de wereldberoemde stadsmuren van Kings Landing. Dubrovnik is immers gebruikt als decor voor de televisieserie Game of Thrones. Hier dineren we met uitzicht op de historische stad.

Dag 4 – 23 september

We rijden een lus door Montenegro en laten je hier kennis maken met onder andere de baai van Kotor. We hebben een overheerlijke lunch voor je klaar staan bij een zeer bekend restaurant in Porto Montenegro.

Omdat we op tijd aankomen is er de mogelijkheid om ‘s middags de stad te verkennen voordat we je verwachten aan het afsluitende diner.

Dag 5 – 24 september

Na het ontbijt zeggen we vaarwel en gaan de teams richting huis. Indien je transport geboekt hebt, kun je binnen 15 minuten op de luchthaven van Dubrovnik zijn. Wanneer je besloten hebt om zelf terug te rijden, kun je op je gemak bepalen wanneer je de reis naar huis begint.