Ticket: DreamDrive - Adriatic (gast)

Om jouw deelname aan DreamDrive – Adriatic zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Zie hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Autotransport DreamDrive - Adriatic

Vanuit Nederland naar Portoroz, is ongeveer 1.300 kilometer en van Dubrovnik naar Nederland is ongeveer 1.900 kilometer. We kunnen ons voorstellen dat je liever kiest voor extra comfort om je auto via een transport heen en terug te laten vervoeren. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare transporteurs die het gehele proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.850 en €2.350 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport. Deze prijs is afhankelijk van het aantal auto’s welke dit transport boeken.

Extra kamer DreamDrive - Adriatic

Heb je last van een snurkende bijrijder of gewoon behoefte aan wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om een extra kamer bij te boeken tijdens het evenement. Deze service is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het hotel. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 1.950,-
Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Xpel lakbescherming

Een StreetGasm tour vergt nou eenmaal veel van een auto. Om je auto zo goed mogelijk te beschermen, raden wij aan om deze in te laten pakken met een Xpel lakbeschermende folie. Dit is de ultieme vorm van lakbescherming en zo beperk je steenslagschade tot een absoluut minimum. We brengen je graag in contact met onze partner Next Level Cars. Wanneer je het onderstaande vakje aanvinkt, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken.

Betalingsopties

€ 4.950,-
€ 1.750,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

DreamDrive – Adriatic

Een droomrit langs de Adriatische kust. Geniet in jouw eigen supercar van de mooiste plekken van Slovenië, Kroatië en Montenegro.

€ 4.600,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 4.950,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "15-09-2024"


string(10) "19-09-2024"

15 - 19

september

5

dagen

750

km

25

teams

Nog 14 plaatsen

Direct inschrijven

 

.

Al jarenlang verovert Kroatie onze harten en dat van onze rijders. Of het nu gaat om het zalige klimaat, de ongeëvenaarde rijderswegen, de gastvrijheid van de Kroatische mensen of om het schitterende landschap… Hier vinden wij alle ingrediënten voor een StreetGasm Dreamdrive.

Dit heerlijke rijdersavontuur neemt je mee op een onvergetelijk reis langs de Adriatische kust. Met 25 deelnemende teams beleven we al het moois dat Kroatië te bieden heeft. Van de allermooiste kustweg die je ooit gereden hebt tot de middeleeuwse stadsmuren van Dubrovnik. Je gaat het allemaal ervaren tijdens deze DreamDrive.

 

DE MOOISTE REGIO'S VAN
DE ADRIATISCHE KUST

PORTOROZ
We beginnen ons avontuur in het Kempinski hotel in Portoroz, Dit is al vele jaren een plek die voor ons als thuiskomen voelt en waar we jullie met open armen ontvangen. Nadat je hier bent ingecheckt, proosten we op de start van het evenement. Wat volgt is de rijdersbriefing en het welkomstdiner in de schitterende Crystal Hall.

PORTOROZ > SPLIT
Wanneer we Portoroz verlaten, rijden we zuidwaarts via één van de allermooiste stukjes asfalt van Europa. De Jadranska Magistrala is een weg die je in je leven gereden moet hebben.

DUBROVNIK
Dubrovnik is één van de hoogtepunten van deze DreamDrive. Deze indrukwekkende middeleeuwse stad laat het doen lijken alsof de tijd heeft stilgestaan. We brengen je ‘s avonds naar de Old Town en binnen de wereldberoemde stadsmuren van Kings Landing. Dubrovnik is immers gebruikt als decor voor de televisieserie Game of Thrones. Hier dineren we met uitzicht op de historische stadsmuren.

TIVAT, MONTENEGRO
We verlaten Kroatië om een uitstapje te maken naar Montenegro. We rijden om de prachtige baai van Kotor en genieten hier van de adembenemende omgevingen. Eenmaal in Tivat aangekomen parkeren we onze supercars naast superjachten en genieten van een heerlijke lunch met een speciaal uitzicht.

24/7 support door de streetgasm crew

Tijdens het evenement staat onze professionele crew 24 uur per dag voor u klaar. Zij zijn overal als eerste aanwezig en zorgen ervoor dat het evenement aan niets ontbreekt. DreamDrive Adriatic  zal zorgvuldig worden vastgelegd door het ervaren StreetGasm mediateam, bestaande uit een fotograaf en een videoteam.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid