Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Cars & Sushi 2022

Al jarenlang staat Cars & Sushi bekend als HET lifestyle evenement van StreetGasm. Wij nodigen onze leden van harte uit voor de zesde editie van dit smakelijke evenement op het schitterende kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Supercars, Art, Lifestyle, Jewelry...

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "18-09-2022"


string(10) "18-09-2022"

18

september

100

Supercars

200

SG Family

1.000

BITES & Drinks

Inschrijvingen gesloten

Cars & Sushi 2022

Zondag 18 September nodigen wij de StreetGasm Family uit voor de zesde editie van Cars & Sushi. Cars & Sushi staat al jaren op onze agenda als HET lifestyle evenement van StreetGasm.

We verwelkomen je graag op het prachtige Kasteel de Wittenburg in Wassenaar voor een middag vol gezelligheid. Tijdens Cars & Sushi word je naast heerlijke sushi getrakteerd op supercars, mooie kunst, sieraden, live entertainment en natuurlijk de gezelligheid van de StreetGasm Family.

Tijdens Cars & Sushi zijn er niet alleen mooie dingen om te zien maar ook een hoop lekkers voor de innerlijke mens. Je zal niets tekort komen met een heerlijk menu boordevol gerechtjes in de Japanse stijl. Naast heerlijke sushi worden er ook gyoza’s, verschillende amuse’s, oesters en yakitorispiesjes geserveerd.

 

Tijdens Cars & Sushi verwelkomen wij diverse standhouders waaronder onder andere:

GASSAN DIAMONDS
Onze trouwe gold partner Gassan Diamonds is aanwezig met een geweldige selectie aan sieraden en met een goudsmit welke jouw sieraden weer laat blinken.

POLMAN OPTICIENS
Polman opticiens is aanwezig met een schitterende collectie aan high end eyewear. Speciaal voor onze leden zijn er speciale aanbeidingen.

BMW VAN POELGEEST – M DRIVING EXPERIENCE
Mobility partner van Poelgeest is aanwezig met een ruime selectie aan BMW M modellen. Speciaal voor onze leden is er de mogelijkheid om te rijden met een M model naar keuze.

Bekijk de video van Cars & Sushi 2021: