Ticket: StreetGasm Arabian Miles (gast)

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Arabian Miles

We nodigen je uit voor de tweede editie van deze droomreis naar de Verenigde Arabische Emiraten. Dit wordt een bijzondere tour waarin wij met een groep van maximaal 25 deelnemende teams alle verschillende facetten van de Emiraten ervaren.

€ 9.750,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 10.250,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "06-02-2022"


string(10) "11-02-2022"

06 - 11

februari

6

DAGEN

25

TEAMS

500

KM

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm Arabian Miles

6 tot en met 11 februari 2022 nodigt StreetGasm je uit voor de tweede editie van deze droomreis naar de Verenigde Arabische Emiraten. Dit wordt een bijzondere tour waarin wij met een groep van maximaal 25 deelnemende teams alle verschillende facetten van de Emiraten ervaren. Dagelijks verwennen wij onze deelnemers met de allermooiste wegen en hotels die de UAE rijk is. Iedere dag staat er een unieke activiteit gepland zodat je de ultieme Arabische experience zult beleven. Waan jezelf in een compleet andere wereld vol ongekende luxe en grenzeloze mogelijkheden. Uiteraard zal aan alles gedacht zijn en ontzorgen we de StreetGasm Family volledig. Dit evenement wil jij niet missen…

Rijdersavontuur

Rijden door de woestijn en over de heftigste bergwegen, de Verenigde Arabische Emiraten kennen verschillende landschappen en wij doorkruizen ze allemaal. Zo worden de deelnemers ontvangen in Dubai city en rijden we via de indrukwekkende 6-baans snelweg tussen de wolkenkrabbers door, zo de woestijn in naar een geweldig Arabisch vijf-sterren oase. We trotseren de gevaarlijkste weg van de UAE (Google heeft hem niet voor niets uit Maps verwijderd) en rijden een ongekend mooie bergweg tot bijna 2 kilometer boven zeeniveau welke Topgear ooit bespempelde als UNREAL! Deze experience wil je niet missen.

Ongekende service en kwaliteit

Waar ter wereld moet je zijn om echt te genieten van uitmuntende service in restaurants en de allerbeste hotels? Dubai en omgeving natuurlijk! Gedurende dit evenement nemen we u mee naar een aantal top of the bill hotels. De diners zijn telkens op hoog niveau en de lunches op unieke locaties. We slapen onder andere in een adembenemend woestijnresort, tussen de kamelen en vliegende tapijten. Maar ook in een hotel welke ooit als paleis van een koning was bedoeld en een ander met het allerhoogste infinity pool van de wereld.

Onvergetelijk ervaringen van begin tot eind

Iedere dag staat er wel een unieke experience op het programma. We zullen je een avond volledig meenemen in de 1001 nachten sfeer. Verwacht een onvergetelijke avond midden in de woestijn waar je aansluitend geniet van shisha’s onder een ongekende sterrenhemel. Verder staat er onder meer een buggy experience door de ruige woestijn op het programma en de grootste durfals kunnen hun hart ophalen door te ziplinen vanaf de top van Jebel Jais. Dit is de langste en snelste zipline van de wereld! Hier houdt het niet mee op… Op de laatste dag van de tour nemen we de deelnemers mee op een helikoptervlucht over Dubai. Arabian Miles zit boordevol bucketlist items!

Brochure met gedetailleerde informatie

Om een volledig beeld te hebben van de StreetGasm Arabian Miles hebben we een uitgebreide brochure voor je klaarstaan. De brochure bevat tevens info over de huurauto’s vluchten en het complete programma van Arabian Miles 2022.

Brochure Arabian Miles [6 MB]