Ticket: Arabian Miles 2023 (gast)

Volgende
days
hrs
mins
secs

Arabian Miles 2023


De StreetGasm Arabian Miles is een “action packed luxury adventure on a six star level”

. Voor het derde jaar op rij presenteren we met trots dit gave avontuur dat plaats vind in de Verenigde Arabische Emiraten.

€ 10.750,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 11.500,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "05-02-2023"


string(10) "10-02-2023"

05 - 10

februari

5

DAGEN

20

TEAMS

1000

KM

Inschrijvingen gesloten

StreetGasm Arabian Miles

5 tot en met 10 februari 2023 nodigt StreetGasm je uit voor de derde editie van de StreetGasm Arabian Miles. Dit wordt wederom een bijzondere droomreis naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Naast een aantal van onze favoriete bekende plekken, gaan we dit keer ook naar Abu Dhabi. Hier bezoeken we geweldige woestijn resorts en genieten we van ons eigen stukje Arabisch Malediven. Met maximaal 25 teams trakteren we je dagelijks op de allermooiste wegen en omgevingen die er te vinden zijn.

Iedere dag staat er een unieke activiteit gepland zodat je de ultieme Arabische experience zult beleven. Waan jezelf in een compleet andere wereld vol ongekende luxe en grenzeloze mogelijkheden. Uiteraard zal aan alles gedacht zijn en ontzorgen we de StreetGasm Family volledig. Dit evenement wil jij niet missen…

Wat kun je dit jaar verwachten

Ook dit jaar staat er iedere dag een unieke experience op het programma. We zullen je meenemen naar ongekend prachtige plekken en laten je ervaren hoe mooi de UAE is.  We nemen je mee naar het allermooiste woestijnresort van de wereld waar de gouden zandduinen en desert wildlife je een ervaring geven welke je alleen kent uit films. s’Avonds nemen we je mee in de 1001 nachten sfeer met een daverende Arabische show.

Verwacht daarnaast een onvergetelijke picknick midden in de woestijn waar je aansluitend met 1100cc dune buggies de hoogste zandduin ter wereld kunt trotseren. Verder  leven we ons uit op het water met jetski’s en bouwen we een ongekend feestje op een luxe jacht. We bezoeken de Sheikh Zayed moskee in Abu Dhabi en als hoogtepunt dit jaar nemen wij je mee naar één van de mooiste plekjes die je ooit zag en niet voor niets het Malediven van de UAE genoemd wordt. We trakteren onze deelnemers hier op hun eigen villa met privé strand en zwembad.

Dit alles beleven we natuurlijk met onze (gehuurde) supercars en samen met jou strepen we dagelijks onze bucketlist een beetje meer af.

Ongekende service en kwaliteit

Gedurende dit evenement nemen we u mee naar een aantal top of the bill hotels. De diners zijn telkens op hoog niveau en de lunches op unieke locaties. We slapen onder andere in een adembenemend woestijnresort, tussen de kamelen en vliegende tapijten. Maar ook op een tropisch eiland met ieder een eigen privé villa heeft op het strand. Het zal je tijdens de Arabian Miles werkelijk waar aan niets ontbreken.

 

Klik hier voor de uitgebreide brochure