Ticket: Je bent al ingeschreven!

Om jouw deelname aan Alp Attack 2022 zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Autotransport Alp Attack

Vanuit Nederland naar de startlocatie en van de eindlocatie weer terug, is ongeveer 1.000 kilometer. We kunnen ons voorstellen dat je liever kiest voor extra comfort om je auto via een transport heen en terug te laten vervoeren. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare transporteurs die het gehele proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.450 en €1.750 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport. Deze prijs is afhankelijk van het aantal auto’s welke dit transport boeken.

Extra kamer Alp Attack

Heb je last van een snurkende bijrijder of gewoon behoefte aan wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om een extra kamer bij te boeken tijdens het evenement. Deze service is onder voorbehoud van beschikbaarheid bij het hotel. Deze prijs is exclusief 21% BTW.

€ 1.950,-
Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

Alp Attack 2022

Het jaarlijks terugkerende Alpen avontuur waarin we in drie dagen tijd de mooiste bergpassen trotseren, er staan er dit jaar bijna 20 op de planning! We starten in Zwitserland en rijden daarna tweeënhalve dag door de mooiste Italiaanse gebieden.

€ 3.900,- *excl. 21% BTW voor StreetGasm leden
string(10) "06-09-2022"


string(10) "10-09-2022"

06 - 10

september

5

dagen

720

km

25

teams

Inschrijvingen gesloten

Alp Attack 2022

Sinds 2015 is Alp Attack uitgegroeid tot een waar begrip onder de fanatieke rijders. Met een groep van 25 sportwagens de meest adembenemende bergpassen rijden is een ultieme ervaring voor machine en geest. Alp Attack is absoluut een bucketlist event en de grote publiekslieveling van StreetGasm! In september 2022 vindt de achtste editie van Alp Attack plaats!

Deze editie gaat van start vanuit het heerlijke 5* Kempinski Grand Hotel des Bains, gelegen in Sankt Moritz, Zwitserland. Door de ideale ligging is dit hotel perfect om vanaf te starten. Vanaf hier maken we ons klaar om drie dagen lang over de meest adembenemende passen te scheuren. Doordat we al snel de grens over gaan speelt deze Alp Attack zich vooral af in het Italiaanse hooggebergte. We slapen twee nachten  in een prachtig hotel in Noord-Italië en finishen in de Italiaanse Dolomieten. Uiteraard hebben we overal de mooiste stukken asfalt voor je uitgekozen.

Autorijden zoals het bedoeld is

We raden iedereen aan om op tijd in het Kempinski Grand Hotel des Bains te arriveren. Het is hier heerlijk om even tot rust te komen voordat het avontuur begint, de heerlijke alpenlucht helpt daar zeker aan mee. Iedere deelnemer krijgt bij aankomst een gevulde goodiebag en het met zorg samengestelde Alp Attack routeboek. Hierin staat het programma per dag en  welke routes en bergpassen er gereden gaan worden.

Alp Attack 2022 trapt meteen af met 6 geweldige bergpassen op de eerste rijdersdag. Hier komen enkele bekende aan bod zoals de Berninapas en Umbrailpas, maar ook bijvoorbeeld de minder bekende Gaviapas. Op de tweede dag verkennen we het zuidelijkste puntje van de Dolomieten en genieten we zelfs van uitzichten over het Gardameer. De laatste dag rijden we volledig in de Dolomieten. Hier sluiten de bergpassen naadloos op elkaar aan en kijken we onze ogen uit naar de steile kliffen en diepe afgronden.

Time to relax in heerlijke hotels

Bij aankomst in de met zorg uitgekozen hotels krijg je telkens ruim de tijd om tot rust te komen in de uitnodigende spa’s of je even terug te trekken op de riante kamers. Gedurende de avonden nodigen wij je uit voor afwisselende diners met bijpassende drankarrangementen en kunnen we onze verhalen & ervaringen delen in de hotelbars. Deze editie zullen we wederom twee nachten achter elkaar in eenzelfde hotel verblijven. De tweede en derde nacht verblijven we in de suites van een hypermodern wellness-hotel in Trentino, gelegen aan de voet van een skigebied. Dat betekent dus een ochtend niet je koffer in te hoeven pakken en lekker zonder bagage de bergen over knallen.

WACHTLIJST ALP ATTACK

Was je net te laat met aanmelden voor Alp Attack 2022 maar hoop je toch nog mee te kunnen doen?
Meld je dan aan voor de wachtlijst, door hieronder jouw gegevens in te vullen.
Wanneer er uitvallers komen dan nemen we contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 12 MB.